Nůž na maso 21 cm - zelený

Kód: 401030302167
Značka: GIESSER
489 Kč 592 Kč včetně DPH
Není skladem
Nástroje vhodné pro krájení masa, ryb, ale i zeleniny nebo pečiva. Nůž na maso GIESSER s čepelí z chrom-molybdenové oceli, která dosahuje 56-57 stupňů tvrdosti podle Rockwella. Kvalitní zaleštění zajišťuje nejvyšší možnou odolnost proti rzi. Výrobek.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Nástroje vhodné pro krájení masa, ryb, ale i zeleniny nebo pečiva.

Nůž na maso GIESSER s čepelí z chrom-molybdenové oceli, která dosahuje 56-57 stupňů tvrdosti podle Rockwella. Kvalitní zaleštění zajišťuje nejvyšší možnou odolnost proti rzi. Výrobek se skvěle hodí do domácí i profesionální kuchyně.

Ergonomická rukojeť z neklouzavého materiálu umožňuje pevný a pohodlný úchop. Tvar rukojeti zmenšuje riziko sklouznutí prstů k čepeli. Nástroj je vhodný pro kontakt s potravinami a splňuje hygienické standardy. Nůž se dá mýt v myčce, pro optimální stav čepele ale doporučujeme ruční čištění.

GIESSER je světový lídr ve výrobě nožů a příslušenství pro potravinářský průmysl a gastronomii. Produkty německé společnosti se vyznačují vynikajícím zpracováním za použití prvotřídních materiálů.

 

  • Materiál: nerez / plast
  • Délka čepele: 21 cm
  • Černý, červený, zelený, žlutý, modrá

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Nože na maso
Hmotnost: 0.17 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: